Vil du udvikle dig med os?

Start din karriere her

Hvordan begynder din karriere?

Hos os er der muligheder.

Er du i begyndelsen af din karriere, eller ønsker du at tage næste skridt? Hos Deichmann tilbyder vi dig en verden af muligheder. Hvor vil du starte?

Nr. 1

indenfor europæisk skohandel

Som markedsleder indenfor europæisk skohandel har Deichmann skrevet historie i over 100 år

Læs mere

Nogle af mulighederne

Salgsassistent

Som salgsassistent har du en travl og afvekslende hverdag. Din vigtigste opgave er at sælge sko og dette gør du ved at få kunderne til at føle sig velkomne. Hos os er det en meget vigtig del af vores kundeservice, at vores kunder let kan finde de sko de ønsker. Derfor skal du hele tiden være opmærksom på, at butikken fremstår indbydende.

Assisterende butikschef

Som assisterende butikschef er du salgsassistent med et særligt ansvar. Det betyder, at du, udover opgaverne som salgsassistent, skal støtte butikschefen og tage ansvar for at butikken fungerer, når butikschefen er fraværende. Du er butikschefens fortrolige medarbejder og den dine kollegaer søger hjælp og vejledning hos.

Butikschef

Som butikschef tilbringer du det meste af din tid ”på gulvet” for at sælge sko og fungere som rollemodel for dine medarbejdere. En af dine vigtigste opgaver er at sikre, at dine medarbejdere er eksperter i Deichmanns koncept, så de føler sig klædt på til at servicere vores kunder, så vi opnår vores salgsmål. Du skal sikre, at dine medarbejdere trives og, at du til enhver tid har et velfungerende team.

 

Find dit drømmejob

Ledige job

års ekspertise

lande

medarbejdere globalt

butikker i Danmark

Vores traineeprogram

Vi klæder dig på til en ledende stilling inden for detailbranchen i Europas største skokæde.

Igennem en et-årig uddannelse i vores salgsorganisation, vil vi udvikle dig til en ”hands on” leder, som formår at sætte prioriteter og få sit team til at yde det bedste i en travl og spændende hverdag.

Uddannelsen vil blive skræddersyet til dig af vores danske træner og vil primært foregå i vores butikker, hvor du vil blive uddannet og guidet af nogle af vores dygtige butikschefer.

Samtidig vil du igennem forløbet indgå i vores Deichmann Akademi program, hvor vi nogle gange om året samler vores ledertrainees og nye butikschefer til 2 dages moduler

Elevplads

Søger du elevplads? Vi søger normalt elever til start den 1. august hvert år. Elevstillingerne bliver altid slået op her på vores karriereside.

Hos os kan du bliver faglært salgsassistent med speciale i sko og læder gennem et 2-årigt uddannelsesforløb. I løbet af uddannelsen er du på 4 skoleophold sammen med Deichmanns andre butikselever. Resten af tiden består af praktisk arbejde i butikken, hvor du lærer vores koncept. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve, hvor du viser alt, hvad du har lært og udfolder din kreativitet.

Hold øje med elevstillingerne her på karrieresiden
Start din karriere hos Europas største skokæde

Ledige job
Vores hovedkontor

Deichmann Nordic

Vores hovedkontor ligger centralt i København overfor hovedbanegården. Hovedkontoret varetager alt administration i forbindelse med driften af vores butikker i både Danmark og Sverige

  • Salg
  • Økonomi
  • Marketing & PR
  • Byg & ekspansion
  • HR & løn
  • e-Commerce
  • IT & administration

Vores onlineshop

Klik her

Kontakt HR

Send os en besked
Vores kunder har kåret os som nr. 1

Retailer of The Year!

Takket være vores trofaste kunder er vi blevet kåret til “Retailer of the Year” 3 år i træk.

Et bevis på den gode service vi yder og den store indsats alle vores medarbejdere gør.